Valborgsvässoafton!!

Idag får det bli ett kort inlägg för jag hinner inte skriva så mycket! :( Men iallafall jag ska Ikväll gå bort här vig hyttan och titta på brasan. Sen kommer jag antagligen bara gå hem igen. I skolan är vi nu klara med alla nationellaprov (förutom ett muntigt i engeska) och det känns väldigt skönt! Men ha en bra valborg!
Bamsekramar Alexandra

Strömavbrott!!

När jag kom hem från tora (va hos henne idag) så var det strövavbrott, kl 5. Och det har varit det tills typ för 20 minuter sen eller något, nu är klockan snart halv nio. Inget funka, ingen kul kväll. Eftersom vi inte heller kunde laga mat så köpte pappa mat på vägen hem, jag fick en hamburgare och pomme, gott! Imorgon är det valbogsmässoafton och fredag!!
Kramar Alexandra

Meningslöst inlägg:D

kollade lite gammla bilder!
Kramar Tora:D

Emma o jag i Riga!(dom där tanterna stog ivägen helatiden!)

Mina syskon o jag! Jag är bäst på att rullatungan.....Not!

Friluftsdag med skolan :D

Idag så har vi haft friluftsdag! Vi vandrade på en vandringsled från Stavsjö och den var 1,2 mil. Det var väl kul men jobbigt! Vi stannade och fikade vid ett vindskydd och så skrev vi i gästboken där. Så om ni ser våra namn i den så är det vi :D
Soliga kramar Tora o Alexandra :D



ser lite mörk ut men det var jätte soligt!

VÅR!!!





kramar tora :D

Varm dag idag :D

Idag har det varit fint väder ute så att vi åkte till folkparken o åte årets första mjukglass, Väldigt gott! Sen har jag varit ute lite med Stampe och det var också första gången han var ute i år!

Igår gifte sig mina föreldrar så då var det bröllop. Vi åt sedan efter det mat på en resturant, lyxresturang. Man fick massor bestik typ 3 gafflar, 2 knivar o 1 sked. Till förrätt fick "barnen"  en toast med grönsaker sen till huvudrätt jag kyckling o potatis. Efter det kom efterrätten som var glass med olika goda fruker o bär bland annat årets första jordgubbar o hallon för mig!! Sen Blev det tårta, men då var jag nästan så mätt jag höll på o spricka!! :D Men lite tårta orkar man alltid!

Lite bilder

Jag igår.

Huvudrätten, kyckingspett o potatis


Efterrätten, glass


Tårtan, med frukter


Vi såg en regnbåge från fönstret


Min lilla Stampe var ute idag!

Kramar Alexandra
 




Godmorgon :D

Idag så vaknade jag kl kvart i 9.Det första jag tänkte på var nog sommaren! LÄNGTAR!
Idag så ska vi på orienteringstävling men jag ska inte springa eftersom jag är förkyld:(
KRAMAR TORA :D

LINA!

FLODEN I POLEN!

PÅ BÅTEN!

EBBA O MORMOR!

JAG VID TORASVÄG!

Vinter igen

Idag har det verkligen börjat snöa och det är massor snö på marken, jag som böjade trodde att det var snart sommar så började snöa igen! Ojdå vad mycket klockan var, mosste gå o äta frukost!
Kramar Alexandra

Vänner o jag!<3

I dag så har Alexandra o Malin varit hos mig (: Vi hade kuul! Vi körde lite Guitar hero  och lite mer (: Orkar faktiskt inte skriva så mycket, är förkyld :( Här är några bider på mina snälla små vänner och jag!<3
Kramar tora :D


Alexandra!

Jag!

Malin!

Paket

Idag när jag och tora gick ut och kollade posten (hemma hos mig) Hittade jag ett paket, till mig! Jag öppnade det och i det låg en bok och ett kort eller vad man ska säga, som det stog " grattis du är en av det lycklga vinnarna i tidningen Julia!" Alltså hade jag vunnit en tävlig, som jag knappt minns att jag var med i! Så det var en överraskning, och nu är jag på väldigt bra humör!! Juste boken heter " en oväntad räddning". Ja. Men idag är det träning, så den ska jag gå på.
Kramar glada Alexandra

Tävling, stafett idag

Ja, idag var jag på tävlig en staffet. Jag var i samma lag som Tora idag. Imorse gick jag upp kl halv sju och vi åkte iväg ca kvart i 8. Det var ju typ inte en enda på vägen då. Egentligen ska jag inte säga så mycket eftersom Tora fick gå upp typ kl kvart i 6 eller vad hon sa, men ändå. Anledningen till att tora fick åka tidigare var att vi skulle vara parkeringsvakter eller ja ta emot pengarna. Och tora skulle börja tidigare en mig. Ja, imorgon är det skola igen och jag måste gå upp tidigt då mä. Jag är trött!! Nu ska jag någ börja renskriva berättelsen som vi har som läxa till på tisdag.
Kramar Alexandra


Min kompas och karta (inte kartan jag hade idag denna är i åby, Lillsjön syns)


Tävling!

Hej!Idag så har jag vart på en  orienteringstäviling i Simonstorp.Det är Ok kolmården som håller den tävlingen så jag har hjälpt till lite i markan och på parkeringen och också sprungit :D
Det gick inte så bra, jag kom åtta(: Imorgon så är det en till tävling där och jag ska jag hjälpa till på parkeringen, så jag måste vara
där tidigt):Tog inga bilder ,glömde mobilen hemma):
Kramar tora:D

Egna Armband

Idag var jag inne i stan en liten stund sen åkte vi till farmor o åt lite. Sedan hemma har jag bakat lite. Sedan pärlade jag lite jag gjorde 4 armband. Nu ska jag gå upp och se wild kids, sen ska jag väl se körslaget. O imogon måste jag gå upp senast kl halv 7 eller nått, för det är orienterings tävling. Stackar Tora hon ska vara där ännu tidigare!
Kramar Alexandra

Mina armband jag gjorde!

Dans! :D

Nu så ska jag snart cykla till Alexandra för att sen cykla vidare till jazzdansen som är i uttersbergs jumpasal:D
kramar tora(:

Fredag imorgon

Ja, idag har vi haft tema dag i skolan. Sammarbets övningar med 4, 5 och 6:or. Eller jätte mycket samammarbete var det väl inte. Det var ju lite man skulle gör helt själv, men strunt samma. Iallafal var det väl kul. Imorgon är det fredag och det är kul! Fast imorgon ska vi ju göra klart de nationela proven, det är inte lika kul. Annars hardet väl inte hänt något, nej. Förutom att tora o jag var i lekparken och hade jättekul! :D Fast det har ju tora redan skrivit.
Kramar Alexandra


Tack!

Tack Ebba för att du hjälpte oss med våran design på bloggen! :D
Kramar Tora (:

Bilder från lekparken idag! XD


Alexandra rider! :D

Alexandra åker rutschkana! (:

Alexandra :D

Tora gungar ! :)

Och Alexandra.... hehe :D

Och Tora hoppar!!

Kramar Tora :D

Soligt i dag oxå! :D

I dag så är jag mä Alexandra igen och det var fint väder idag mä! Vi var nere vid bäcken och tog några foton(: Vi vill visa fotana för er kära läsare(:Annars så har vi väl inte gjort något särskilt idag, bara längtat till sommaren! Vi vet att våran  header är lite "vintrig" så vi måste  göra om den snart.

Kramar Tora och och Alexandra brevid mig :D


Tittut!!

haha lite suddig men den duger väl!

Alexandra hoppar i bäcken.....not!

Alexandra poserar!

Tora hoppar också i bäcken .....not!

Tittut!

Hon slänger säg över vattnet!

HJÄÄÄLLPP!!!!

Över bäcken på ett träd!


Solig dag!

Hejsan! I dag så har har det varit jätte skönt ute ju! Alexandra är här nu.Vi har faktiskt inte gjort så mycket, tittat i skolkatalogen(: I dag i skolan så har vi inte gjort något specielt , tråkig dag (och solig). Lite bilder(:


Jag hoppade sammtidigt som jag tog kort!

jag var på djurparken i söndags!


massor av vack
ra blommor hos Alexandra!

K
ramar Tora och Alexandra brevid!

Skola igen

Idag är det måndag, förde som inte visste. Fast alla vet nog redan det. Iallafall så ska jag snart ska på träning. Förut var Tora o ewelina här. Fast nu har de gått/cyklat hem. Idag cyklade jag o Tora till skolan, det brukar nästan ta 40 minuter att gå och idag när vi cyklade tog det 10 minuter!
Kramar Alexandra

Våren är här på riktigt!

Förut på förmiddagen åkte vi till marmorbruket. Där såg vi vitsippor och blåsippor. Nu är det vår på riktigt! Sen  ca kl 4 åkte jag till Carro, och kom hem kl 6. Vi var ute och cyklade lite och spelade kubb.
Kramar Alexandra


Blåsipporna ute i backarna står niger o säger att nu är det vår.

Vitsippan ute på marken står, bockar och säger att nu är det vår

Före detta rådjur (jag tittade häldre på blommorna en bit där ifrån, så pappa tog detta foto) 


Söndag idag

Imorgon är det skola igen. Filmen Tora o jag gjorde igår... kommer vi inte lägga ut, bara så ni vet. Den vart ganska bra men typ 15 min lång och det skulle vara pinsamt o lägga ut den.
Kramar Alexandra

Råsslas badhus o konstiga bilder på oss

Idag var vi och  bada i råssalas badhus. Vi övade på att stå på madraser utan o ramla! Sen åkte hem till Alexandra. Nu har vi ätit lunch. Vi åt köttfärspaj och glass till efterrätt, Gott! :D Nu sitter vi här vid datorn. Snart ska vi gå ut o göra någon film. Vi lägger kanske ut någon senare.
Här är några kort på oss!
Kramar Alexandra & Tora


Vi bjuder lite...mycket på oss själva :D


slängpuss

Vi tycker kicks reklamen är rolig! :D







Har klippt mig

I dag har vi varit inne i stan. Jag har klippt mig och shoppat. Jag gick kl 8 idag för att hinna till frisören. Det tycker jag är tidigt . Och tänk på måndag... Orkar inte ens tänka på det.
Kramar Alexandra

Ny tröja



Så här så jag ut i håret förut



O nu (inte så jätte stor skillnad)


Bilder från utflykt!


Ebba och Märta!

Minicanyon!

Arvid och Märta!

Lisa vill inte bli fotad!

Äntligen så gick hon med på att bli fotad!

Utsiktstornet!

utsikt!

kramar Tora!

Albogavarvet och mycket mer......

Hej!I onsdags så sprang jag Albogavarvet, jag kom sist i den klassen jag sprang i ,men jag var den ända tjejen! I går så var jag hos mormor och morfar en stund.Sen så åkte vi på träning i strömsfors,jag sprang med Märta och Lisa ,det var kul! :D Idag så ska jag , Arvid ,pappa och Ebba(inte mamma för hon är på kurs) åka till stavsjö och gå upp på sörmlands högsta punkt med Berggrens(:Så ni kanske fattar varför jag inte har skrivit något under dom sista dagarna!Kanske lägger ut bilder sen!

kramar Tora :D

fenomenmagasinet

Nu är jag hemma, kom precis. På förmiddagen var vi på fenomenmagasinet. Där var det väldigt kul. Det fanns massor saker o göra. Man kunde tex. gå inte i ett litet flygplan, prova en dans matta, se vad som händer om man cyklar o krockar med en bil och man kunde prova olika saker med magneter och vatten. Det var bara lite om vad man kan gör, det finns 3 stora vånungar med saker så... Ja. Nu är jag ganska trött, eftersom jag inte sov så bra inatt. Imorgon ska jag klippa mig, men jag har ingen som helst aning om hur...
Kramar Alexandra


Åker snart

Vi ska åka om en stund, Till mina kusiner där vi ska sova över. Idag var jag bara ensam hemma gjorde inget särsligt, jag så inget film. I morgon med Kajsa (min kusin) ska vi åka någon stans, kommer inte ihåg vad det hette. Det ska bli kul. Nu har jag packat klart, men jag är nästan säker på att jag har glömt något, för jag fick plats med en kudde i väska. Det har jag aldrig kunnat förut. Jag  tag meden kudda för att jag alltid sover jätte dåligt borta, jag somnar liksom aldrig. Och då blir jag så trött sen på dagen.
Kramar Alexandra

tjenare!

hej!(:jag kom nyss in , för jag har varit ute och fixat lite mä Skuttes bur, mockat och sett på när mamma och pappa monterar mammas växthus.Det känns som om det är väldigt långt kvar tills dom där stålpinnarna ska bli ett växthus! Just nu så lyssnar jag på sahara Hotnights, dom är grymt bra!!:D I kväll  så tror jag att vi ska åka till
Söderköping och springa Albogavarvet!
kramar tora:D

Sahara Hotnights 


Nu ska jag gå o äta

Snart ska jag gå upp och äta lunch. Jag är också idag ensam hemma, eller jag var ju inte det igår tora kom ju till mig sen. Men jag var ensam ett tag. Igår var vi ute ett tag och spelade in 2 filmer toras mobil, de vart as bra. I kväll ska jag och isabella (lillasyster) åka till mina kusiner och sova över där en natt. Jag måste börja packa snart också. Det finns kvar tre av chokladbollarna vi gjorde igår (en ska bli min!) :D Ska kanske se en film eller nåt sen, vet inte.
Kramar Alexandra

Jag idag

Chokadbollar

Idag kom tora till mig, som jag trodde. Vi har bakat chokadbollar, mums!(:
Kramar Tora o Alexandra!

Vi hade alla ingredieser, tur(:



Tora Blandar Om Degen:D


Och på Alexandra


Klart! :D




glada !!

Alexandra och jag blir jätte glada om ni kommenterar våra inlägg, det behöver inte vara bara positiva saker(:

kramar tora(:

Godis blogg(:

hejsan!! Igår kväll så var hos Hallbergs,några kompisar(: Vi åt jätte god mat och godis , hehe vi skriver bara om att vi äter massa godis i bloggen!Vi såg på tv och körde lite tv spel(: Idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra,vi får se(: Nu kan man nästan såga att påsken är slut!
Vill lägga in några bilder på min älskade lilla Skutte(:<3




Asså det här med rubriker är jag inte bra på

I dag så ska jag vara ensam hemma, om jag inte ska vara med någon idag. Antagligen ska jag det, jag gillar inte att vara ensam hemma. Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Hittade inte kamran, man borde kunna ringa till dom så man vet var dom är. Så en gamal bild.
Kramar Alexandra
I vintas på våran baksida.

Första orienteringstävlingen!

Hej hej !! Idag så har jag varit i Gnesta på årets första orienteringstävling för mig!Det var riktigt jobbiga 3 kilometer!!Jag kom på hälften ,6 av12, men var mindre än 2 minuter efter.På vägen hem så stannade vi i Nyköping och skulle handla ett batteri. Då så såg vi Erik Saade, faktiskt på riktigt!!!Han var där och sjöng och signerade sin singel.

Kramar Tora!(:

Halsbandet borta

Jag är väldigt trött idag! I går var vi hos farmor, där fick vi ännu mer godis. Väldigt gott. Jag fick även ett jätte fint halsband som jag så klart själv tog på mig. Sen när jag hade varit hemma en stund och cyklat omkring typ överallt, är det borta! Då blir man glad. Idag ska jag antagligen bara vara hemma, men vi får se.
Kramar Alexandra

trötta Tora(:

hej hej !!(: I dag så har ebba vart sjuk , inte roligt!Mamma, pappa ,Arvid och jag var hos mormor o morfar förut,ännu mer godis!!Vi äter typ i hjäl oss på godis snart känns det som!! Nu så är jag as trött efter hela helgen! Nu så ska jag se lite på wipeout(: Hittade en fin bild på Sofia,Jullan,Ebba och Märta,från melalägret!!



Kramar Tora!(:

Slut på påsken

Nu är jag hemma. Eller ja för ett tag sedan. Om en kvart ska jag gå och se på körslaget. Om jag sammarfattar dagen blir det den bästa påsken på ett år! (och den ända). Men det vart bra! Några bilder har jag inte tagit idag förutom några tråkiga bilder som jag tog i bilen på väg hem när jag inte hade något o göra. Hoppas ni hade det bra!
Kramar Alexandra

Hos mormor och morfar

Nu är jag hos mormor och morfar. Vi har målat ägg, ätit mat och eftererätt. Nu lekar jag, Isabella och Kajsa kurragömma. Nu ska jag gå och leta eftre dom. Jag skriver mer sen och kanske lägger ut nåra bilder.
Kramar Alexandra


Lite bilder !










God morgon!!

I natt så drömde jag om att jag letade efter påsk ägg med godis i,drömmen blev sann!!!jätte gott med godis!!(: I dag så kommer min farmor, farfar,mormor,morfar och min gammel mormor hit och ska äta,då så ska vi antagligen få ännu mer godis !!(: Snart så ska jag måla ägg!Kan kanske lägga ut en bild , får se.
Ha en rolig påsk afton kram tora(:

Glad påsk

Idag ska jag till mormor och morfar. Dit brukar vi alltid åka på påsk. Så i år blir inte annurlunda. Mer hinner jag inte skriva men jag önskar er en väldigt bra påsk!
Kramar Alexandra

Erik träffade jag inte

Jo jag såg inte erik som köpte godis igår. April april
I dag har jag varit ute nästan hela förmiddagen. Jag fotade lite, tog fram cykel och cyklde lite och så fixade vi lite ute på tomten.
Kramar Alexandra
Justde vi har en sandlåda här ja.

Jag cyklade första gången på länge! Väldigt kul!
Hej hej

städa o städa!!

Idag på morgonen så har jag bara städat och städat!!Men snart så ska jag fika lite och sen så ska jag ut och cykla lite mä carro(:
Glad påsk!!!

kramar tora(:


En påsk för mig är:

*Färgen gul
*släkten/familjen
*Godis
*kycklingar
*Påsklov
*vår
*Fjädrar
*Ägg
*God mat
Det är påsk för mig. Något jag har glömt som du tycker är påsk för dig??
Kramar Alexandra


Erik saade på stan

Ni kommer inte tro mig men idag när jag var i stan skulle jag handla godis och där var erik saade. Jag gick förstås fram till han och frågade han om hans autograf, och jag fick den!! Tyvärr är det lite svårt och få upp den till blogg, men jag ska försöka till lite senare. Jag vet att ni tror jag skojar eftersom det är 1 april, men nej.
Nu är det lov, påsklov. Väldigt skönt!! Påsk=godis. Alexandra=godis!! Jag älska godis om ni inte fattar det!!
Nu ska gå upp och äta, sen jag jag ut och springa lite med Carro.
Kramar Alexandra

RSS 2.0