Nu ska jag gå o duscha

Nu har jag, Tora och Malin varit ute och sprungit... eller gått. Fast vi sprang någ mest!! Så jag kan bara skriva ett kort inlägg sen måste jag gå och ducha. Och så måste jag ju göra engelskan som är till imorgon som jag inte har börjat på, så då vet jag ungufär vad jag ska göra denna kväll. Imorgon när vi slutar skolan är det påsklov!!
Kramar Alexandra

Kul dag i skolan!

Idag har ni haft basket tunering, ätit lunch och titta på film i skolan. En kul dag! Jag har tränings värk i magen sen igår så det gör ont när jag skrattar, hostar m.m. Det är inte så kul kan jag säga. Imorgon är det 1 april, då får man luras lite...men inget dumt!! "haha" En bild på mig!
Kramar Alexandra

Hos Alexandra idag :D

Idag va vi med malin, vår mamma i filmen. Som ni kanske har fattat då så gjorde vi en film. Den vart as bra!! (: Idag gjorde nationelltprov i skolan (inte kuul). När Malin  hade gått hem tog vi några bilder av oss, galna bilder. En av bilderna kan ni få se.
Kramar Tora o Alexandra
Galen bild på oss!!

Fortfarande 3 dagar kvar

Pust. Nu har jag tränat, duchat och gjort planka. Jag är väldigt trött! O imorgon ska vi har gympa...o på onsdag baskettunering. Pust. Men nu ska jag gå och se på reprisen av "mästarnas mästare" (Just semifinalen har jag redan sett 2 gånger, men det är alltid lika bra! Och imorgon är det final.
Kramar Alexandra
En liten kyckling, i Grekland

3 dagar kvar till lovet!!

Idag var jag i skolan, som vanligt. Men om 3 dagar är det lov!!! Jippi!! Klockan 6 ska jag på tränig. Fast jag är väldigt trött. Jag var hos malin (tora me) förut. Vi spelade kort, rummy (tror jag) . Jag vann! Jippi!
Bilden har inget med texten eller nått o göra. Den är tagen i Grekland förra året. Längtar ditt.........
Det är bara 73 dagar till sommarlovet (med idag) :D
Kramar Alexandra

Hos mormor o morfar!! (:

heej heej!! Nu är jag inne på mormors o morfars dator, inte så bra dator.Jag var nyss på träning i jursla,det var sjukt jobbigt för vi sprang i skogen där det är massa snö!!Vi åt våfflor nyss, gott(:Det är riktigt skönt att man bara ska gå 4 dagar i skolan!

kramar tora(:

Natt på museet 2

Fin klänning Tora!!
Imorse när jag vaknade var jag jättte trött, trots att kl var halv 9... halv 10 menar jag. Sen såg jag på film "natt på museet 2" Den var väldigt bra, fick den i julklapp men det var första gången jag såg den idag. Sen såg jag ett avsnitt av "Icarly" Nu ska jag egentligen städa lite men jag städade lite nyss så... nu har jag tagit en paus. Imorgon är det skola igen och denna vecka är det bara 4 dagar, eftersom vi är lediga på fredag. Skönt tycker jag.
Kramar Alexandra


kul dag !! (=

Idag så har jag,pappa,mamma,Ebba o Arvid varit i stan.Jag tittade lite på vårskor men köpte inga.Däremot så köpte jag en klänning och någon slags kofta(:När vi kom hem så åkte vi nästan direkt till råsslabadet,för Arvid skulle ha bad kalas.Nu så ska jag snart släck!(:

Kramar Tora(:


klänning och kofta(:hehe, inte så bra bild!

typ... Har sjungit singstar.

I typ tre veckor har våran tv varit på lagning, idag fick vi tillbaka den. O det är verkligen skönt, när den var på lagning hade vi en mini, mini. På den kunde man inte heller spela på vårat ps 3. Så nu har jag sutte och sjungit singstar o spelat lite. I kväll ska jag se körslaget, så på earth hour ska vi någ bara släcka alla lampor men har tv på. Imorgon ska jag hoppas på att inte Isabella väcker mig kl sju igen, då blir jag inte glad! Nu måste jag gå, mamma ropar att maten är klar.
Kramar Alexandra



Hemma

Nu är jag hemma. Jag åt lunch hos farmor och nästan all mat hon gör är jätte god (hon är ju från Grekland). Jag köpte bara ett par skor... o godis. Just det är ikväll är det earth hour. Ska ni vara med??Det är 20:30- 21:30.
Kramar Alexandra

Morgon trött!!

Gäsp....Jag är jätte trött idag! Isabella väckte mig typ kl sju! Idag ska vi åka in till stan och vara hos farmor och shoppa lite. I går vann Mattias, han var ockå väldigt bra men tycker fortfarande Claudia var bäst! Jag skriver lite mer senare på dagen sen (när jag kommer hem).
Kramar Alexandra

Jag vet inte....

Sitter nu o leker lite med bilder av mig. Snart ska jag väl gå o se på let`s dance, jag har bestämt mig jag hejar på Claudia. Här har jag fixat lite med en bild jag tog i lördags när jag och isbella var ute o byggde snögubbe (fast det mest bara jag som byggde).
Kramar Alexandra


hejhej =)

Idag när jag kom hem så gick jag ut och va med arvid lite gran. Hade inget att göra, så Ebba tog lite kort på mig. hehe, snygg va? ;)
Igår var jag på småstjärnorna. Det var kul att se på för dom var jättesöta. När jag kom hem så åt jag våfflor.
Kramar Tora




Våffla

Fredag!! Det är så skönt att det är fredag igen! Jag ska på dans senare i kväll och sen ska jag se finalen i let`s dance! Jag vet inte riktigt vem jag vill ska vinna, men... Claudia eller Mattias! Oj tänkte inte på det när jag skrev, först ska jag dansa sen jag se på andra som dansar. (fast dom är mycket bättre).
Här är mitt mellanmål:

Så här såg det ut när jag åt dom:
Oj dom var visst redan slut!!
Kramar Alexandra

Våffeldagen

Först: ha en bra våffelda!!
Idag ska jag på småstjärnorna, det ska bli kul. Jag ska någ kanske inte få nåra våfflor men då får jag det imorgon iställe. Idag tycker jag verkligen det känns lite mer som vår, fast det är 100 m snö!! (Typ).
Kramar Alexandra

...

Idag var malin hos mig. Vi spelade monopol, gissa vem som vann! Nej inte jag, malin vann stort!! Inte kul alls! haha. Idag var väl annas bara en vanlig tråkig dag. Imorgon är det våffel dagen. Någon som ska äta våfflor?? Jag ska övertala mamma och göra några!! Jag älskar våfflor!!
Här kommer en bild på mig. (bilden tagen igår.)
Kramar Alexandra



Hur man skapar en blogg


Gå in på http://www.blogg.se
Tryck sedan på "Skapa din egen blogg"


Fyll i vad du vill att din blogg ska heta, epostadress, lösenord och skriv sedan bokstäverna som står i rutan längst ner på sidan.
Klicka till sist på "skapa mitt konto"

Du får nu en länk på din epost som du tidigare skrev. Klicka på den länken och din blogg är skapad!
Sedan kan du bara börja skriva inlägg m.m.
(varenda gång du ska logga in på din blogg så måste du logga in genom att skriva din epostadress + lösenord på startsidan på blogg.se)

Normala syskon XD

Nu sitter min stora syster Ebba o spelar på pianot och sjunger jättevackert o min lille bror Arvid ligger typ i soffan o sover(:










kramar tora(:




Vår o jag!

Sorry att jag inte skrev igår som jag sa men jag hade liksom ingen tid över, om man säger så. För efter skolan var jag hos malin sen kom jag hem kl 5. Tjugo minuter efter det ringde tora o undrade om jag skulle gå på träningen, som jag helt glömt. Så då gick jag på det o kom hem ca kl 8. Då var jag bara trött!
Hur som helst tycker jag att våren börjar krypa fram lite vi har 3 olika blommer på våran tomt o väldigt mycket snö har ju smält.
Bilden jag sa att jag skulle lägga upp är väldigt suddig men..
ja, väldigt suddig! O det syns typ inte hur lockit det är men jaja. När jag hade tofsar:
Sedan satte jag ju upp tofsarLite bättre bild också!!
Tre bilder på blommorna vi har hemma:
Snödroppar 
Snödroppar                    Skilla                      Krockus (vet inte hur det stavas)
Kramar Alexandra



Måndag igen

I dag är det måndag igen. Egentligen fattar jag inte riktigt att jag hinner sitta vad datorn innan skolan det har jag aldrig hunnit förut.
Igår gjorde jag flätor i håret o det vart ass lockigt inte alls som jag ville, så jag satte upp håret i två tofsar. Jag har ingen bild nu på hur det ser ut. Men jag kanske lägga upp en bild på hur det såg ut innan jag satte upp tofsarna efter skolan. Men ja vi får se.
Kramar Alexandra


hejsan svejsan!!

Idag var jag på orienterings träning i strömsfors(: Vi sprang mest på vägar och stora stigar.Stadsorientering är kul, men inte så kul när det regnar ute ):  Imorn blir det skola igen, jobbigt men ändå kul att träffa kompisarna(:  kram tora


Lek deg :)

I går när jag var hos Tora gjorde mamma och min lilla syster Isabella någon typ deg (play-do). Så jag provade den lite här kommer några bilder:

Kramar:


Det regnar idag, då smälter snön

Idag ska jag troligen inte göra någonting. Jo jag ska nog kanske göra svenska läxa lite också så jag slipper göra hela den imorgon.

Kramar Alexandra


heej (:

Vi har skapat en blogg nu! Ni får gärna följa och kommentera våran blogg! Till o börja med vill vi visa några bilder från när vi gick i trean o hade kalas!! Med hela våran klass!!

Kramar Tora och Alexandra!! (:










RSS 2.0