Underbara sommarlov!

Idag är det Tisdag...men det spelar ingen roll för varje dag på det underbara sommarlovet är som en lördag! Igår var jag i djurparken...eller om det va i Söndags, i Söndags var det. Jag precis som Tora älskar årskorten dit! Jag har också spelat minigolf i tisadags eller nått!

Kramar Alexandra


Idre<3

Igår så kom jag hem från idre! Jag och Arvid och mormor och morfar åkte tåg upp dit och hälsade på kusinerna<3
Vi sov i tält 3 dagar! :) Deras farfar Alf fyllde 70 år så vi firade honom :) Jag har läst en bok när vi var där. Den heter HEMLIGHETEN och är skriven av Sophie McKenzi ( vet inte hur man utalar efternamnet!) och den är ap bra!! Den rekommenderas! :D Jag har tyvärr inte skrivit i bloggen på ett bra tag nu men ska försöka skriva lite mer =)

Kramar Tora =)


Smilla ;)

Dagen efter skolavslutningen så regnar det! Mysigt!! Alexandra är här och vi var nyss ute i stugan på min tomt och gosade med smilla min nya kattunge! =D Vi köpte henne i måndags så vi har haft henne i  typ 4 dagar :) Hon är den gulligaste och busigaste katt jag någonsin har träffat! Eftersom hon springer runt så mycket så har jag inte kunnat ta något bra kort på henne men jag har en bild, väldigt dålig men ändå :)

Kramar Tora =D


Den blomstertid nu kommer = SOMMARLOV

Ja, jag säger detsamma som Alexandra. Då var det sommarlov! Kommer att sakna alla kompisar! Elin som ska flytta till Canada kommer alla i klassen sakna jätte mycket! Men man ska ju vara glad över att man är ledig ett bra tag och att man hinner göra massa andra roliga saker! =D

Kramar Tora :)


Här cyklar Lina med mig på pakethållaren...jätte stadigt..hosthost! Emma kommer bakom på cykeln och Ebba tar kort! Allt under kontroll! :)

Sommarlov!

Då var det sommarlov! 

Kramar Alexandra




Sommarlov snart!

På torsdag är det skolavslutning! Det var ju inte alls länge sedan det var flera meter snö! Imorgon är det skönt i skolan för på morgonen ska vi se på film. Sen efter lunch ska vi gå ner och bada och fika m.m. Riktigt skönt! Hoppas det blir bra väder då!

Kramar Alexandra





Förra veckan :P                               eller inte...

Kusinig helg! <3

helgen har en så länge varit toppen! I tisdags så kom mina kusiner, Lina och Emma från Idre hit till krokek och vi har firat mormor och gjort mycket mer! I dag så kom min andra kusin, Ella från Stockholm hit. :) När hon är här kan man verkligen säga att det är full fart! I förmiddags så var vi på DM i Söderköping. Idag så gick det faktisk bra och jag vann :D

Kramar Tora!


Minne från förra sommaren, hos malin!

Fredag... imorgon

Idag följde jag med Malin hem. Moa följde också med. Vi hoppade studsmatta! Imorgon är det fredag... igen. Sedan är det snart SOMMARLOV!

Kramar Alexandra


Spelet Boule

Varmt!

Idag var det verkligen varmt och det märks att det är juni! Isabellas klass hade typ något när syskon och föreldrarna fick komma till ängen vid råssla och fika och spela brännboll (vilken jag inte var med på, brännbollen altså). Så jag har varit ute. Efter skolan följde Sofa F med mig hem, fast vi var mest inne.


Ganska länge sedan, men ändå! :P

RSS 2.0