En Rubrik

Idag följde jag, Tora och Malin med Moa hem. Vi badade i Moas pool och hoppade studsmatta. Vi hade jätte kul! Klockan 6 ska jag på träning så jag ska gå och äta snart. Träningen ska vara vid Älgsjön så efter ska jag bada! :D

Kramar Alexandra

Söndag

Idag så har jag varit ute mycket. Älskar solen!! Sen skulle Isabella på kalas så då åkte vi till stan och köpte lite presenter till Isabella som fyller år på fredag och till Sofia E... och en bok och halsband till mig :P Sedan åkte vi och åt glass! Jag åt en jätte god glass! Kan lägga in en bild på den imorgon...eller på tisdag.

Ja, imorgon är det måndag igen... Fast idag känns det bra när man vet att snart är det sommar lov!

Grattis till Tyskland som vann Eurovision 2010 igår!

Idag är det också Morsdag, Grattis alla mammor :D


Kramar Alexandra


Friday!

Fredag! Jag känner som tora, allt är NICE! Det är inte långt kvar till skolavslutningen! Idag var det varmt, väldigt varmt ute! Nice! haha :D Nu ska jag se talang och morgon ska jag sova lääääääääääänge!! Nice! :P

Kramar Alexandra


Dagen skinande sol


NICE!!

Äntligen Fredag igen! Alla veckor går så snabbt och snart är det sommarlov!! NICE!!! :)
Imorgon så är det orienteringsläger! =D Det är också NICE!!

kramar Tora!!! =)


En spruta!

Idag var jag i stan. Jag och min familj tog en spruuuta! Sedan åkte vi till lekhuset (Isabella ville dit). Och efter det åkte vi till mcdonalds. Nu är vi hemma.
Fredag imorgon! :D

Kramar Alexandra





Kladdkaka

Idag var jag med Sofa F. Vi hade jätte kul! Vi var ute lite och så gjorde vi kladdkaka, som sagt kladdkaka! Väldigt kladdig, men super god! Hon cyklade nyss hem, så jag cyklde med henne en liten bit. Ja, imorgon är det torsdag, då ska vi spela upp våran pjäs i skolan, kul!

Kramar Alexandra

Hemma!!!

Det har varit jätte kul i polen! :) Ville inte åka därifrån, men nu är vi hemma! Lite mobil bilder! ;D
Kramar Tora :D






Haha, misslyckat bygge! Trappan går till gräsmattan! :D


Köpte nya brillor!

Ebba och hennes nya brillor!


Märta och hennes brillor!


Det var bokskog där men det syns inte så bra genom bussfönstret kanske!


Snyggingar!!haha :D


På stranden!


Köpte ett armband! :)


Den här Cubus reklamen fanns över allt i där,dom verkade väldigt stolta över det!




Shopping

Idag åkte jag och min familj till Hagedy Centrum. Jag köpte ganska mycket kläder. Sen åt vi där, jag åt typ kyckling med nudlar.

Kramar Alexandra

Safariparken

Idag så åkte vi till djurparken fast det när vi kom dit fick vi inte gå in för att någon hade bokat hela djurparken, nästan hela pakeringen till djurpaken var full av minst 100 bussar! Då fick vi inte gå in, men vi fick en godispåsen som tröst! :P Så vi åkte till safriparken istället.

Kramar Alexandra



Alla bussarna :P



Ett lejon i safariparken


Också ett lejon på safariparken



Och giraffer på safaripaken



Och jag-vet-inte-vad-för-djur i safariparken




Dumma myggor!

Idag var jag på min dansavslutning. Förut var jag ute fast myggorna attackerade mig. Så jag gick in, bara på 5 minuter typ fick jag 1000 myggbet typ. Jag hatar myggbet!! Men iallafall nu ska jag gå och se på talang.

Kramar Alexandra.

Polen imorgon!! :D

Imorgon så åker vår familj och några från ok kolmården till polen! Vi ska orientera där några dagar! :)
Vi kommer tillbaka på måndag:) Det kommer bli kul!!

Kramar Tora :)



SKANDAL! ;)

Jag tittade i tidningen och så hittade jag en skandal bild på mig! Oj! Hehe, jag har inte gjort nåt, jag lovar! :)
Och så hittade jag en bild på Alexandra, NÄRBILD!!

Kramar Tora hos Alexandra! :D







Jag heter Alexandra

Ja till att börja med kanske du såg att det var en konstig rubrik vilket beror på att jag inte kom på något bättre. Idag var jag i skolan då. Vi hade ett löpartest som var 2 km. Jag skulle ta det lungt men ja... jag tog det ganska lungt.  Senare idag ska jag på ungdomsserien. Nu ska jag renskriva sista kapitlet i min novell.

Kramar Alexandra


Min novell kapitel 5 (läs inte)

Hemma från skolan

Ja, som sagt är jag hemma idag eftersom jag är sjuk :( Men jag ska till skolan imorgon. Nu sitter jag och lyssnar på "Mario Kart Love Song". Så bra! Det var Tora som visade mig den! Kan hela refrängen utantill!

Kramar Alexandra
 
Här är länken till låten (lyssna på texten)
http://www.youtube.com/watch?v=iGF-qMIMlbQ&feature=related

Bättre :D

Idag mår jag mycket bättre än igår. Igår spydde jag och hade feber och idag är jag nästan helt frisk! Det tycker jag skönt, jag gillar inte att vara sjuk, särsligt inte att spy! Jag kommer inte komma till skolan imorgon, men antagligen på tisadag.

Kramar Alexandra

Älskar årskort på djurparken!

Idag så har jag vart med Arvid och Ebba på djurparken :) Vi har årskort (wildcard) och då får man åka och göra massa saker ju! Vi åkte delfinexpressen 6 gånger, red kamel och hoppade trampolin, gratis!
Det var jätte kul :D

Kramar Tora :D



Sjuk :(

Ja, rubriken förklarar allt. Har bara legat i sängen hela dan!
Kramar Alexandra

Badhuset idag

Det var jätte kul igår! :D Fast det var så varmt där, massor hade ju svimmart för att det var för varmt där inne! Idag var jag på badhuset i finspång, kul!  Sedan stannade vi på mcdonalds och åt lite! Kajsa min kusin som kom igår följde också med eftersom hon sove över!
Kramar Alexandra


Igår på uppvisningen! :D Inte världens bästa bild precis men det får duga!


Dansuppvisning :D

Idag så har jag dansat! Det var dansupvisning i Hörsalen och vår grupp var med:) Det var massor med folk där!
Vi var cirka 30 pesoner i ett jätte litet rum! Innan så var jag, Moa och Elin hos Alexandra och fixade oss lite gran, hehe Elin fixade oss :) Tack för hjälpen Elin! Jag tog tyvärr inga foton men jag har ritat en jätte vacker bild...haha, jätte vacker!

kramar Tora!


I hörsalen, men vi var ju fler såklart!

Dansuppvisning ikväll!

Förur var jag och tränade på dansen i hörsalen på scen. Nu har Kajsa (min kusin). kommit. Om ca en timme kommer Elin, Tora och kanske Moa. Då ska vi gör iordning oss inför uppvisningen! Det kommer bli jätte kul och pirringt!
Kramar Alexandra!


Tänk när det var så här mycket snö!


Skön dag!

Förut var Tora hos mig, fast nu har hon cyklat hem. Igår var jag på ungdogsserien, kul! :D Lite senare ska vi göra paj, raberberpaj! Gott! Imorgon är det dansuppvisning, kul! Så skönt att det är ledigt nu! Nu känns det bara bra! Nej förresten, Malin är sjuk! :( Nästan allt...
Kramar Alexandra


För ett tag sedan när jag håller i ett lamm, så söt!


Tröött...

Måndag morgon! Ja, då var det måndag igen då! Ska cykla med Tora till skolan om ett litet tag. Min mamma är sjuk, men jag tänker inte bli det. Det ät ju dessutom dansuppvisning på torsdag! Då får jag bara inte bli sjuk!

Kramar Alexandra

Öva o öva!

Imorgon så ska jag spela klarinett på Orrekullagården,konsert altså. Jag ska spela My heart will go on själv och Nu grönskar det med några andra:D Så jag sitter och övar nu=)

Kramar Tora :)


Hehe, det är noterna och min klarinett om det inte syns :D

Söndag redan!

Snart ska vi åka till farmor och äta lite eftersom hon imorgon ska åka tillbaka till Grekland, där är det varmt nu... Vill också dit :P Nu sitter jag och lägger in alla mina bilder från mobilen till datorn. Jag har ca 280 bilder på mobilen!

Kramar Alexandra

I vintar när tora och jag ska hoppa från en snövall :P


Haha!

Alexandra är hos mig nu och vi har typ gjort en lite komisk låt:D Eller ja, vi gjorde texten igår och typ spelade in den idag =) Det är tråkigt att det regnar idag :(

Kramar Tora!


Riktigt rolig bild! haha :D

Roliga pingviner!

Måste bara säga att denna lilla film är bäst!

Kramar Alexandra


Haha

I skolan :D

Nu sitter vi i datasalen på våran skola! Vi har sammlat stjärnor och darför fått en belöning. Detta är våran sista lektion i dag, skönt! =)

Kramar Tora och Alexandra

Kul dag på badhuset!

Idag var alla femmor i Norrköpings centalbadhus.  Vi åkte dit för att göra Vattenprovet. Egentligen ska man göra det i 4:an, men vi fick göra det idag istället. Sedan när vi var klar med själva prover fick vi ca en timmes fritt bad i äventyrsbadet, väldigt jätte kul! Fast jag tappade mitt ena örhänge så det började blöda :( När vi hade bytt om och kommit till skolan skulle vi jobba i... jag vet inte riktigt hur länge men typ 20 eller 30 minuter. Men då var jag jätte trött! Efter skolan åkte jag hem till Tora. Vi körde 7-kamp. Med olika saker vi hittade hemma hos Tora.

Kramar Alexandra


Jag längtar till sommaren jätte mycket (mer en dig Tora). Bilden är tagen i Grekland förra året.

Grattis Georgios!

Idag så fyller min (alexandras) pappa år! Så idag blir det tårta! Jippi! Så tora och jag cyklade till konsum och köpte lite presenter... och lite till oss, såpbubblor och lite... godis! 5 chokladbitar för 15 kronor! (fast vi åt inte alla själva) Idag är det också träning som vi ska gå på. Vi lägger ut lite bilder på när vi blåser såpbubblor!!!

Kramar Tora och Alexandra :D











 


Kulig helg :D

I går så va jag på 10mila och hejade! När vi hade kollat lite gran där så badade vi på finspångs badhus. Det var sjukt kul men efter hela dagen så vart man jätte trött!
I förmiddags så var jag med farmor Arvid och Ebba på Hageby centrum. Jag köpte (jag fick lite av farmor) ett par skor, 3 linnen,ett halsband och ett par tights :D Tack farmor!
kramar Tora :D







Olga!

Märta!

Tekla!

Mina köp idag!

Läxan

Idag har jag bara varit hemma. Nu sitter jag och renskriver läxan till på tisadag eftersom jag ska på träning imorgon och inte kan göra den då. Imorgon fyller min pappa år!! :D Och så är det skola igen. Nej nu måste jag bli klar med den där läxa!
Kramar Alexandra

1 maj, snart sommar

Idag håller vi på att städa, vilket jag inte tycker är särsligt roligt! Men det blir iallafall fint när man är klar.
Kramar Alexandra


Elden igår.

RSS 2.0