Skolan

I måndags började skolan igen efter sommerlovet. Och höstterminen startar, vilket också märks på vädret! Ska det inte vara sommar i augusti?? I veckan har jag inte hunnit skriva något, men jag kan tala om att jag flera gånger kommit hem blöt av regn! Men inte idag, fredag! Japp, så är det idag är det fredag♥

Kramar Alexandra



Väskusten

För cirka en vecka sedan var jag på västkusten med min familj. Vi bodde i en stuga jätte nära en sandstrand! Men vi badade bara 2 gånger för att det var ganska dåligt väder. Det blåste också Jätte mycket, men det är kul då blir det super stora vågor!

Kramar Alexandra


Blåsigt som sagt!


I stugan som vi bodde i. Tänk er att sitta och äta mat på denna duk!




Kusin kommer!!

Idag så kommer min kusin hit och vi ska gå på djurparken!  Vi ska göra om mitt rum lite grann, så igår så höll vi på och slipa väggarna så vi kan måla. =)
Snart är sommaren slut men jag kommer verkligen minnas alla roliga saker jag har gjort med alla roliga personer!! <3
KRAMAR TORA !



Jag på västkusten!


God kväll

Nu har jag inte skrivit på länge, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva och jag har inte haft tid. Men nu iallafall. Igår var jag på skänningemarken med Ewelina. Och idag... så har vi sågat ner ett träd på våran tomt. Sen kanske vi ska åka och spela minigolf.

Kramar Alexandra (som är lika dålig på att skriva rubrik som vanligt)


O-ringen !

Jag har inte gjort nåt inlägg på 2 veckor! Sorry! Jag har vait på O-ringen, världens största orienteringstävling typ! :) Det var ju inte riktigt världens bästa väder, regnigt och lerigt! Men det var kul ändå!! :D Jag gick inte så bra, missade lite varje dag! Kom 45:a. Man springer ju 5 dagar och en dag så är det vilodag och då var det faktiskt jättefint väder! :) Eftersom det regnade så mycket vart det massor med vatten på campingen, det var många som hade problem med att komma där ifrån! Men vi klarade oss ganska bra, kom hem på lördag natt! =)

Kramar Tora :D


På campingen!




I stadsparken i örebro på vilodagen! :)




RSS 2.0